Mac-ul tău va primi actualizarea macOS 13 Ventura?

Apple Instruirea WWDC 2022 s-a încheiat și am văzut previzualizări ale iOS 16, watchOS 9 și multe altele, cu beta-uri publice care urmează să sosească în iulie.

Cu toate acestea, cu iPadOS 16 care aduce în sfârșit suport pentru afișaj extern și iOS 16 care oferă ecrane de blocare complet personalizabile, macOS Ventura a adus cele mai bune funcții din ambele lumi.

Având în vedere acest lucru, am verificat pentru a vedea exact ce Mac-uri vor funcționa cu Ventura când va fi lansat spre sfârșitul anului 2022.

Care Mac-uri acceptă Ventura?

Apple a confirmat la prezentarea că macOS 13 Ventura va veni „în această toamnă”, cu o aterizare publică beta în iulie, unde puteți încerca actualizarea înainte de a fi lansată pentru toată lumea.

În timp ce fiecare lansare a necesitat deprecierea mai multor Mac-uri de la actualizarea la cea mai recentă actualizare macOS, Ventura pare să-și forțeze mâna mult mai mult în acest an, Mac-urile chiar și în 2018 fiind permise să se actualizeze. Aceasta este o schimbare semnificativă față de macOS Monterey, care ar putea funcționa pe Mac-uri încă din 2015.

Ventura va fi accesibil numai pentru Mac-urile lansate începând cu 2017, care include:

iMac sfârșitul anului 2017 și mai târziuiMac Pro 2017 și mai târziuMacBook Air 2018 și ulterioare MacBook Pro 2017 și ulterioareMac Pro 2019 și ulterioareMac mini 2018 și ulterioareMacBook 2017 și ulterioare

Dar oamenii care folosesc Mac-uri din 2016 și anterioare?

Aceia dintre voi care încă vă utilizați cu plăcere Mac-ul din 2016 sau mai vechi vor lipsi de la actualizarea care va avea loc mai târziu în 2022, dar veți putea în continuare să vă utilizați Mac-ul ca de obicei.

Cu toate acestea, este posibil să observați că unele dintre aplicațiile dvs. preferate încep să nu mai accepte sistemul dvs. de operare macOS mai vechi. Este posibil să nu observați o schimbare imediat, dar aplicațiile terță parte probabil că vă vor solicita să faceți upgrade la Ventura dacă doriți să le utilizați.

De asemenea, este posibil să aveți un risc crescut de a vă confrunta cu o încălcare a securității. Hackerii au avut mai mult timp pentru a afla cum să deschidă hardware și software mai vechi, folosind soluții care probabil sunt corectate în actualizările mai noi.

Cum să descărcați macOS Actualizare beta Ventura

Contact

Discuta cu unul dintre specialistii nostri

Contact

Iti facem o vizita la locatie pentru a analiza nevoile tale

Contact

Decidem impreuna pachetul care ti se potriveste

Contact

Generam un raport de audit complex prin care sa reusim sa preintampinam eventualele probleme

Contact

Iti desfasori activitatea in parametrii optimi

Ai un proiect? Hai să discutăm.

Vă putem oferi soluții pentru a accelera creșterea și a vă ghida afacerile către succes

Contacteaza-ne
wpChatIcon