Data este stabilită: Netflix și Star Trek au terminat

De la lansarea propriului serviciu de streaming, Paramount Plus, Paramount și-a revendicat încet toate emisiunile și le-a mutat de pe platformele de streaming rivale. 

Unul dintre cele mai lungi rămas-bun a fost pentru multitudinea de obiective Emisiuni și filme Star Trek, care există pe alte platforme de streaming de aproape un deceniu. 

Netflix a avut, la un moment dat sau altul, acces la șase seriale Star Treks, dar Paramount i-a atras încet înapoi, unul câte unul. Acest lucru a început până la sfârșitul anului 2019, odată cu plecarea Star Trek: The Animated Series, care a fost urmată în octombrie 2021 de părăsirea seriei originale, Star Trek: Enterprise și Star Trek: Voyage. Apoi, În aprilie a acestui an, abonații Netflix și-au luat rămas bun de la Star Trek: The Next Generation, iar acum, ultima dintre emisiuni are o dată de încheiere.  

Acea emisiune rămasă este Star Trek: Deep Space Nine, care părăsește în sfârșit Netflix pe 2 iulie, la un deceniu complet după ce a apărut pentru prima dată pe platformă. 

Deep Space Nine a rulat între 1993 și 1999, cu 176 de episoade în șapte sezoane. Spectacolul i-a jucat pe Avery Brooks, René Auberjonois, Terry Farrell, Cirroc Lofton, Colm Meaney, Armin Shimerman, Alexander Siddig și Nana Visitor. 

A urmat aventurile echipajului de la bordul Deep Space Nine, o navă spațială staționată în apropierea unui avanpost chiar lângă o gaură de vierme stabilă în zonele îndepărtate ale spațiului explorat.

Amplasat în secolul al 24-lea, echipajul se află sub comanda căpitanului Benjamin Sisko, căruia i s-a dat mandatul de a proteja o planetă numită Bajor și stația de orice vizitator nedorit. Dar, după ce descoperă gaura de vierme (care este, desigur, o scurtătură prin spațiu care duce direct la un teritoriu neexplorat), Sisko și echipajul lui nu au treaba, încercând să țină deasupra tuturor nenorociților ostili care continuă să apară.  

Una dintre cele mai bine evaluate francize Star Trek, cu 91% pe Rotten Tomatoes , Plecarea lui Deep Space Nine este cu adevărat sfârșitul unei ere pentru Netflix, care se va găsi în curând fără Star Trek pentru prima dată în 10 ani. 

Dar la nivel internațional?

Deocamdată, toate emisiunile, cu excepția Star Trek: Seria animată, rămân pe Netflix la nivel internațional. 

Cu toate acestea, odată cu lansarea iminentă a Paramount Plus în Marea Britanie și Europa continentală vara aceasta, bănuim cu tărie că acest lucru nu va mai fi cazul pentru mult timp. 

Acest lucru fiind spus, Paramount Plus a fost lansat în SUA în martie 2021 și a durat peste 18 luni până când rețeaua își revendică încet drepturile asupra diferitelor emisiuni Star Trek, așa că este puțin probabil ca plecarea lor de la Netflix la nivel internațional să fie iminent. 

Totuși, dacă sunteți abonat Netflix la nivel internațional și doriți să vă descurcați în sezoanele Star Trek, vă recomandăm să faceți o tură (sau să așteptați Paramount Plus, desigur…).

Totul va părăsi Netflix SUA în următoarele săptămâni

Contact

Discuta cu unul dintre specialistii nostri

Contact

Iti facem o vizita la locatie pentru a analiza nevoile tale

Contact

Decidem impreuna pachetul care ti se potriveste

Contact

Generam un raport de audit complex prin care sa reusim sa preintampinam eventualele probleme

Contact

Iti desfasori activitatea in parametrii optimi

Ai un proiect? Hai să discutăm.

Vă putem oferi soluții pentru a accelera creșterea și a vă ghida afacerile către succes

Contacteaza-ne
wpChatIcon